Jdi na obsah Jdi na menu
 


29.ples

19. 3. 2024

                                         Fotografie jsou zde          fotosortiment-.jpg     

    Video 1.část

video 2.část

 

Opět jsme plesali

Vrcholnou kulturně společenskou událostí OV KSČM byl 29. ročník plesu, který se konal 9. března 2024 v Leskovci nad Moravicí.

 Stejně jako např. oslava 1. máje má sloužit, opět po roce, k setkání členů i sympatizujících.  Má ukázat, že strana je i v dnešní době soudržná, že se na sebe členové těší, a že stranu chtějí podpořit zevnitř jinak, než nekonečným a prázdným povídáním, které ještě nikdy ničemu nepomohlo

 Z tohoto pohledu bylo příjemné zjištění, že se nesetkávají členové jen z měst Bruntálu a Krnova, ale že mezi hosty byli i zástupci Vrbna Pod Pradědem, Dvorců a Města Albrechtic.

 Lítost však vzbuzuje neúčast většiny předsedů ZO a členů předsednictva a VV OV KSČM. Jak tito kolegové chtějí aktivizovat stranu, se neví. 

Jinak je možné konstatovat, že ples splnil své poslání. Protože se současně jednalo o okresní oslavu MDŽ, ženy byly osobně přivítány s. L. Šupinou, jedničkou do krajských voleb za náš okres, které z jeho rukou převzaly osobní přání a květinu. V následném programu si vyslechly blahopřání. Jako obyčejně nechyběla bohatá tombola, která letos končila dražbou uzeného selete.  dobrou náladu se zasloužila hudební skupina z Města Albrechtic. Zpestřením bylo předtančení. Rozcházeli jsme se s přáním pevného zdraví a ať nás zaprodanci ze Strakovy vily a Hradu nezatáhnou do války. Abychom se za rok mohli opět setkat pod mírovým modrým nebem.

Velký dík patří hlavní organizátorce s. A. Baráthové . Těšit se budeme na záznam, který prováděl předseda s. Kaňák. 

Ladislav Sekanina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

objednatel