Jdi na obsah Jdi na menu
 


bowling_Krnov 2018

29. 3. 2018

Téměř soustavně jsme svědky nesmyslných výpadů tisku, médií a opozičních politiků proti straně. Přesto se těmto štváčům nedaří dosáhnout toho jediného, jejího zániku. Komunisté jsou totiž jedni z mála, kteří citlivě vnímají celospolečenské potřeby občanů a aktivně na ně reagují, což vytváří opačný efekt. Uvědomují si, že tento systém s sebou nese odtažitost, nezájem o okolí, neochotu si pomáhat, osamění seniorů a cílené výpady proti starší generaci.

Co je v této situaci snazšího a lepšího, než dávat členy a občany dohromady. V Krnově k tomu, kromě mnoha jiných aktivit , slouží např. celookresní turnaj  Benedikta Michalčáka v bowlingu, jehož 9.ročník proběhnul v sobotu 24.3. 2018. Zúčastnilo se jej 18 tříčlenných družstev v ženské i mužské kategorii z celého okresu Bruntál.

Přispěl nejen  ke sportovnímu zápolení, ale i k setkání mnohých po roce a k nekonečnému povídání. Nejvíce cen získali sportovci z Lichnova, Krnova a Horního Města. Nejlepšími jednotlivci byli  pí. Mrůzková a p. Maňásek.                    

Ladislav Sekanina

Výsledky - startovní listina 

                 - jednotlivci

                 - družstva

Fotografie jsou tady

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

objednatel