Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál  B. Michalčáka

2. 3. 2017

Jednou z významných aktivit, která probouzí  členy a sympatizanty KSČM  bruntálského okresu z dlouhého zimního lenošení, je bezesporu Memoriál  B. Michalčáka v bowlingu.

Letos proběhl 18. února pod záštitou předsedy okresní organizace P. Bačgoně  na krnovských čtyřech dráhách, které jako nejvhodnější vybrali po několikaletých zkušenostech sami soutěžící.

Vhodné prostorové podmínky a dostatek času umožnily splnit několik let se opakující požadavky, zorganizovat soutěž dvoukolově.

Letošní ročník však měl ještě několik dalších poprvé.

Poprvé se přihlásilo do soutěže 16 družstev.

Poprvé jsme si nemohli nalít štamprličlu z přinesených povzbuzujících kapek, protože si to nepřál protivný obsluhující.

Poprvé jsme zaregistrovali dvě bruntálská družstva a zcela poprvé přihlásil do soutěže Jirka Kománek družstvo Třemešné. V turnaji jsme mohli přivítat i družstva z Lichnova i přesto, že byla pozvána pouze dva dny předem.

Poprvé nestálo na stupních vítězů družstvo 3K/Krygel,Krygelová,Kysela /.

Nehraný obdiv, ale i úsměv vzbuzovalo poprvé pět přihlášených družstev z Horního Města, která se tak těšila, že přijela dokonce o dvě hodiny dříve.

Jakých výsledků bylo dosaženo dokumentuje tabulka, kterou najdete                    ZDE

​Fotografie najdete na konci článku nebo  ZDE

Dovolte, abych touto cestou poděkoval vysílajícím organizacím, ale zejména samotným soutěžícím za účast, neboť podpořili ideály, které po celý život razil Ben Michalčák.   Rád bych ocenil pomoc Dalibora Kaňáka, díky kterému máme možnost se pokochat fotodokumentací.

S určitostí nemohu slíbit, ale v každém případě budeme uvažovat o samostatném hodnocení čistých ženských družstev, pokud se zúčastní nejméně tři.

Zdraví Vás, na příští ročník se znovu těší a do letošního roku Vám přeje pohodu, zdraví a radost ze života ten, který akci pro OV KSČM Bruntál rád zajišťoval a organizoval

L. Sekanina 

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál  B. Michalčáka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

objednatel