Jdi na obsah Jdi na menu
 


Městská konference

10. 11. 2015

  Ve  čtvrtek  5.11.2015 o 16. hodině v prostorách městského výboru  KSČM  v Krnově zahájil její předseda s. Vartecký městskou konferenci  krnovských komunistů.  Ten přivítal hosty této konference soudruhy Pavla Bačgoně - předsedu OV KSČM  Bruntál a předsedu městského výboru KSČM  v Bruntále Dalibora Kaňáka. Mezi přítomnými delegáty uvítal i člena městského zastupitelstva v Krnově s. Mgr.Ladislava Sekaninu, jako kandidáta do Senátu ČR  za Bruntálský okres. Po organizačních otázkách byla přednesena zpráva o činnosti  a hospodaření krnovských komunistů od minulé městské konference v roce  2013.

Dalším  bodem programu bylo projednání návrhů ze ZO KSČM v Krnově do stranických orgánů, na okresní a krajskou konferenci a  delegáty na 9. sjezd strany v Praze v roce  2016. Byli také navrženi kandidáti do krajských voleb v příštím roce za město Krnov. Po projednání návrhů delegáty konference, byli navržení  do výše jmenovaných orgánů městskou konferencí schváleni.

Další částí programu městské konference bylo projednání dokumentu k 9. sjezdu KSČM a to " Materiály pro  diskusi  " na výročních členských  schůzích, okresních a krajských konferencích KSČM.  Předcházející část programu  a diskuse k „Materiálu…“vedla k tomu, že delegáti konferenci ukončili před 20. hodinou.

Jaroslav Hadaš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

objednatel